Balkonbeglazing

Wat is er mooier dan bij de eerste zonnestralen op het balkon te vertoeven? Helaas gooit de koude wind vaak roet in het eten. Brest Beglazing biedt u hiervoor de perfecte oplossing: Balkonbeglazing.

De schuif-/ draaisystemen van Brest Beglazing vergroten de aantrekkingskracht van elk balkon. De verplaatsbare losse glaspanelen zijn volledig wegklapbaar. Hierdoor kunt u bij warm weer het gehele front openen. De glaspanelen worden geopend en als klein pakket in de hoek geparkeerd.

Naast dat u door balkonbeglazing uit de wind zit werkt beglazing ook tot 34 decibel geluid reducerend. Kortom: met balkonbeglazing creëert u meer comfort op uw balkon.

Elk project is uniek en vraagt maatwerk. Brest Beglazing is de specialist in Zeeland en komt graag bij u thuis om uw wensen te bespreken en alles nauwkeurig in te meten.

Kwaliteit heeft Brest Beglazing hoog in het vaandel staan. Wij verdelen daarom het gerenommeerde Duitse merk Sunflex (www.sunflex.nl).

De voordelen van Sunflex balkonbeglazing voor u op een rij:

  • Gemakkelijk schuiven en draaien van de losse elementen
  •  Volledig wegklapbaar en als klein pakket te parkeren
  • Tot 34 decibel geluidsreducerend
  • Wateropvang en automatische afvoer aan de binnenzijde van de onderrails
  • Gemakkelijk schoon te maken en slijtvast en onderhoudsvrij beslag

Zeeland is een kustprovincie, harde wind is ons niet vreemd. Sunflex heeft alle systemen uitvoerig getest. De balkonbeglazing voldoet aan alle eisen en heeft de benodigde certifcaten.

Meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06- 39 58 12 62.

 

Offerte aanvragen